FOTO: undefined

Međunarodni karate turnir “10. Zvornik open 2024” održaće se u nedjelju, 27.10.2024. godine u Rekreativno sportskom centru u Zvorniku sa početkom u 10 časova. Domaćin i organizator turnira je karate klub “Sensei” iz Zvornika.

Prema riječima predsjednika kluba Vojina Marjanovića, očekuje se učešće oko 500 takmičara iz zemlje i regiona u svim uzrasnim kategorijama, u borbama i katama pojedinačno i ekipno.

“Ove godine proslavljamo i jubilej, 10 godina turnira. Tim povodom biće upriličena dodjela nagrada i priznanja. Očekujemo dosta dobrih mečeva na turniru u starijim uzrasnim kategorijama koje će biti test pred Balkansko prvenstvo u Sarajevu za kadete, juniore i U21, koje se održava od 08. do 11. novembra ove godine. Pozivamo ljubitelje  sporta da dođu u što većem broju i da uživaju u ovoj sportskoj manifestaciji u zvorničkom sportskom centru”, rekao je Marjanović.

Turnir su pomogli Gradska uprava, Ministarstvo Sporta, Kabinet Predsjednika RS, Predsjedništvo BIH (kabinet srpskog člana), Ministarstvo civilnih poslova, drugi privredni subjekti sa područja grada Zvornika.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )