FOTO: InfoBijeljina.com

AMS savjetuje opreznu i sporu vožnju, zbog kiše i klizavih kolovoza

Saobraćaj se u većini krajeva Republike Srpske i Federacije BiH odvija po mokrim i klizavim kolovozima zbog nestabilnih vremenskih uslova i kiše koja pada, pa vozačima iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske savjetuju maskimalno opreznu i sporiju vožnju i skreću pažnju na povećanu opasnost od odrona na dionicama u usjecima.

U kotlinama i duž riječnih tokova, te preko planinskih prevoja mjestimično je smanjena vidljivost zbog magle i niske oblačnosti.

Zbog minerskih radova na magistralnom putu Sarajevo - Foča, dionica Trnovo - Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice povremene su obustave saobraćaja u vremenu između 11.00 i 15.00 časova u trajanju od dva puta po pet do sedam minuta.

Na tom magistralnom putu, ali na dionici Dobro Polje - Miljevina, zbog radova na sanaciji klizišta, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja.

Na dionici magistralnog puta Crkvina - Modriča jedan, zbog pripremnih radova na izgradnji auto-puta Vukosavlje - Brčko izmijenjen je režim saobraćaja.

Saobraćaj se odvija usporeno na dionici magistralnog puta Podromanija - Sumbulovac, u mjestu Mokro.

Zbog sanacije klizišta, saobraćaj se na dionici magistralnog puta Foča - Goražde u mjestu Filipovići, na liniji razgraničenja, odvija otežano, jednom trakom /urađenom privremenom zaobilaznicom u dužini 150 metara/ uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na magistralnom putu Rudice - Novi Grad zbog izgradnje biciklističke i pješačke staze na snazi su izmjene u odvijanju saobraćaja, uz postavljenu signalizaciju.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )