FOTO: srna

BO opštine Milići poziva građane na miting “Srpska te zove”

Iz opštinske Boračke organizacije Milići pozvali su građane da prisustvuju mitingu "Srpska te zove" koji će biti održan sutra na Trgu Krajine u Banjaluci i da poruče da Srpska mora biti jedinstvena.

Iz opštinske Boračke organizacije su naveli da zaintersovani mogu da se jave predsjedniku ove organizacije Dragutinu Đuričiću, te da autobus iz Milića polazi u 12.00 časova sa autobuske stanice.

Na Trgu Krajine u Banjaluci sutra će biti održan veliki miting sa kojeg će biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.

Bošnjački dio misije BiH pri UN jednostrano je, bez odluke Predsjedništa BiH, uz sponzorstvo dijela zapadnih zemalja, pokrenuo inicijativu za usvajanje nove rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN. Prethodno je prije devet godina Rusija stavila veto u Savjetu bezbjednosti UN na britansku rezoluciju o Srebrenici.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je da sutra u Narodnoj skupštini bude usvojen izvještaj Međunarodne komisije za Srebrenicu, a nakon toga i na prisustvo velikom mitingu srpskog naroda na Trgu Krajine u Banjaluci sa kojeg će biti poručeno da su Srbi posvećeni svojoj slobodi i odbrani svoje budućnosti.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )