FOTO: srpskainfo.com

Debitanti na međunarodnoj sceni: Ovo je ekipa koja će izaći na megdan Partizanu u Evropi, klub osnovan prije 6 godina (FOTO)

Dileme više nema - Partizan će 10. avgusta izaći u Evropu, a rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija biće im azerbejdžanski Sabah, debitant na međunarodnoj sceni.

Nama potpuno nepoznat tim po dresovima podsjeća na Inter iz Majamija, ali su igrom zasigurno daleko od kvaliteta Mesija i drugova. Sabah je minulu sezonu okončao na drugoj poziciji azerbejdžanskog prvenstva, sa devet bodova manje od višegodišnjeg šampiona Karabaha, a sa 13 bodova više od trećeplasiranog Nefčija, navodi Sportal.

Sabah će najprije ugostiti Partizan 10. avgusta, dok je revanš meč sedam dana kasnije u Humskoj.

Inače, Sabah postoji svega šest godina, klub je osnovan 2017. u Abšeronu, a osnovao ga je Jagub Valeh Gusejnov, tamošnji čuveni biznismen, investitor i osnivač građevinske firme.

Ovog ljeta su ostvarili i najveći transfer u kratkoj istoriji kluba – za 500.000 evra kupili su Džerla Margaritu, koji je igrao u Holandiji. Očekuje se da on debituje za Sabah upravo protiv Partizana.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )