FOTO: InfoMilići

FK Partizan: Ljetnji kamp u Milićima opravdao očekivanja

Prvi Ljetnji kamp Fudbalskog kluba Partizan koji je 20. jula počeo u Milićima završen je nakon sedam dana sjajnog druženja, dobrih treninga i velikog broja novih stečenih prijateljstava.

Prilikom zatvaranju kampa kroz koji je prošlo 50 mališana koji su bili pod budnim okom stručnjaka iz nadaleko čuvene Omladinske škole Partizana podeljene su diplome svim polaznicima.

Okupljeni roditelji su stručni rad trenera ocijenili najvećom mogućom ocnenom i prenijeli impresije dječaka koji su obećali da će se vratiti i naredne godine, budući da je planirano da ovaj Kamp postane tradicionalan u ovoj opštini Republike Srpske.

Za uspnešnu organizaciju i rad diplome su podijeljene načelniku opštine, Marku Saviću, direktoru sportskog centra, Marku Simiću, kao i predsjedniku navijača Partizana u Milićima, Dragiši Mišiću.

Diplome su dobili i treneri iz Omladinske škole Partizan koji su stručni dio odradili odlično, a to su Predrag Jušić, Bojan Čakalo, Miloš Nikolić, Đorđe Popović, Janko Žugić i tehničko lice Vlado Dobrijević.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )