FOTO: Info Milići

ZVORNIK - Policijska uprava Zvornik saopštila je da su tokom proteklog vikenda evidentirana dva krivična djela tjelesna povreda na području policijskih stanica Bratunac i Milići.

Bratunačka Policijska stanica obaviještena je u subotu, 3. avgusta, u 1.50 časova da se na ukazivanje ljekarske pomoći u Dom zdravlja Bratunac javilo lice iz ove opštine čiji su inicijali O.Đ, koje je povrijeđeno u tuči.

Pripadnici policije utvrdili su da je u mjestu Krasnopolje, u opštini Bratunac, lice iz Srebrenice D.M. fizički napalo lice O.Đ. i nanijelo mu tjelesne povrede.

"Policija nastavlja rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela, a dalje aktivnosti biće preduzimane pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini", navedeno je u saopštenju.

Policijskoj stanici Milići je u nedjelju, pet minuta nakon ponoći, lice iz ove opštine M.K. prijavilo je da ga je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Milićima, verbalno i fizički napalo nepoznato lice.

Pripadnici policije utvrdili su da je riječ o licu iz Travnika Ž.M, koje je uhapšeno i kod kojeg su utvrđena 1,34 promila alkohola u krvi.

Povrijeđenom licu M.K. je u milićkom Domu zdravlja "Sveti Nikola" ukazana pomoć.

O događaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv Ž.M. 

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )