FOTO: FK Crvena Zvezda/Facebook

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka od 21 čas gostuju Interu u drugom kolu Lige šampiona, a kvota na pobjedu prvaka Srbije raste iz minuta u minut.

Dan uoči meča na “Đuzepe Meaci” je kvota na trijumf crveno-bijelih bila 16,5, a nekoliko sati prije početka duela je skočila već na 18,4!

Prema tome, Crvena zvezda će u “gradu mode” definitivno biti totalni autsajder, ako je vjerovati bukmejkerima.

Naime, kvota da će Inter slaviti u tom meču trenutno je mizernih 1,20, a što se remija tiče, kvota na neriješen ishod je 7,60.

Kada su utakmice prvaka Italije u pitanju, nijedan tim ove sezone po kvotama nije bio veći autsajder protiv Intera. Na pulene Simonea Inzagija je kvota bila veća čak i u duelima sa Lećeom, Moncom, Udinezeom ili Đenovom, dok je na sve pomenute ekipe bila manja u odnosu na Zvezdu.

Ako bismo se vratili još nekoliko mjeseci u prošlost, posljednja utakmica na kojoj su se Interovom rivalu manje šanse davale odigrana je 16. februara ove godine, kada je na “Đuzepe Meaci” gostovala Salernitana. Osvajač Skudeta je tada rutinski došao do trijumfa, pošto je slavio sa ubjedljivih 4:0, a kvota na goste iz Salerna bila je čak 19.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )