FOTO: radiomagic

Na Drugoj Konferenciji beba koja je danas održana u Sportskoj dvorani u Milićima, izabrano je Tročlano Predsjedništvo, bebe su se takmičile u puzanju a tate u presvlačenju beba.

Tročlano Predsjedništvo čine:

Najmlađa beba Mila Mimić – koja je rođena prije 5 dana (22.juna 2024.).

Milići: Održana Druga Konferencija beba (FOTO)

Najstarija beba je Mia Marković, rođena 28.06.2022.godine

Beba sa najviše braće i sestara je Ana Mimić, rođena 23.07.2022. (petoro braće i sestara)

U takmičarskoj disciplini puzanje, učestvovalo je pet beba starosti do 1 godine (Ivona Vidović, David Marjanović, Viktor Jolović i Kasja Slijepčević i Anika Savić) a pobjednica je Anika Savić.

Milići: Održana Druga Konferencija beba (FOTO)

Nikša Cvetković i njegov tata Radomir, pobjednici su takmičarske discipline u brzom presvlačenje beba a bilo je ukupno 4 takmičara sa svojim bebama (Ana Mimić, Helena Grujičić, Nikša Cvetković i Uroš Milanović).

Na Konferenciji beba organizovana je i tombola a 5 srećnih dobitnika su : Ilija Pavlović, Vukan Đurić, Miloš Sušić, Dunja Tešić i Nina Lalović.

Milići: Održana Druga Konferencija beba (FOTO)

Drugu Konferenciju beba, organizvoali su opština Milići, PU "Poletarac" Milići i Sportski centar Milići uz podršku Ministarstva porodice omladine i sporta RS.

Pokrovitelj manifestacije je opština Milići, koja je obezbijedila poklone za učesnike Konferencije beba a Ministarstvo porodice, omladine I sporta RS poklonilo je majice.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )