FOTO: srna

ZVORNIK - Na obali Drine na gradskoj plaži danas se održava tradicionalna manifestacija "Zvornički kotlić" na kojoj su se okupile 23 ekipe koje će se takmičiti u spremanju riblje čorbe i gulaša.

Na manifestaciji "Zvornički kotlić", koja se održava u okviru "Zvorničkog ljeta" učestvuju ekipe iz Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske.

Predsjednik Sportsko ribolovnoh udruženja "Bistro" iz Zvornika Rade Stevanović rekao je novinarima da se najviše prijavilo učesnika za u spremanju riblje čorbe, dok je nešto manje prijavljenih za spremanje gulaša.

On je rekao da riblju čorbu pripremaju članovi Sportsko ribolovnog usruženja "Bistro", dok gulaš spremaju predstavnici lovačkih društava, uglavnom za goste.

Prvi put na manifestaciji "Zvornički kotlić" učestvuju dvije ženske ekiše "Vesele domaćice" iz Zvornika.

"Volimo naš grad, manifestaciju `Zvorničko ljeto`. Želimo ovim kotlićem da damo doprinos takmičenju koje se održava u predivnom ambijentu pored Drine", poručile su "Vesele domaćice".

Učesnike ove manifestacije obišao je i gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović, poželivši učesnicima kvalitetnu čorbu i dobru zabavu.

Organizator manifestacije "Zvornički kotlić" je Sportsko ribolovno udruženje "Bistro", a pokrovitelj grad Zvornik.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )