FOTO: undefined

Nastavlja se potraga za muškarcem koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića, pretražuje se i lijeva i desna obala Drine, a u potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Policijske patrole prisutne u gotovo svakom naseljenom mjestu uz magistralni put Šabac – Loznica – Mali Zvornik.

Oko 7.30 časova novinarska ekipa RTS-a primijetila je da se nekoliko vozila Žandarmerije iz pravca Šapca uputilo ka Loznici, a dionica magistralnog puta – od centra Lipničkog šora, u kojem se desilo ubistvo, do isključenja za Loznicu, od ponoći je ponovo otvorena za saobraćaj.

U potragu su uključene i bezbjednosne strukture u Republici Srpskoj, kao i njemačka policija.

Juče su uhapšene tri osobe – muškarac koji je vozio automobil tutinske registracije iz kojeg je pucano, te muškarac za kojeg se sumnja da je organizovao prevoz ubice od Preševa ka Loznici i koga je uhapsila policija u Bijeljini, kao i njegova supruga, koja je uhapšena u Mladenovcu.

Ranjeni policajac je u stabilnom stanju u bolnici u Loznici, a policajac Nikola Krsmanović biće sahranjen sutra u njegovom rodnom selu Jarebice kod Loznice.

U Loznici je ubijen policajac Nikola Krsmanović /34/, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić /50/ teško ranjen, prilikom kontrole "mercedesa" tutinskih registracija, u kojem su se nalazile dvije osobe.

Napadač je prilikom izlaska iz vozila pucao iz pištolja, pogodivši Krsmanovića u grudi, a Ilića u rame, nakon čega je pobjegao.

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog izdat od privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajrizi Artan /33/ i njemačku ličnu kartu.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )