FOTO: Info Milići

U dvorani Sportskog centra Milići održan je regionalni turnir u stonom tenisu a prvo mjesto osvojio je Nebojša Perušinović. Drugi je bio Slaviša Pejić a treći Andrej Savić.

„Dolazim iz Šekovića. Prvi put učestvujem na ovom turniru.Do 2014.sam se bavio rekreativo stonim tenisom, sad malo više igram košraku“ – kaže Perušinović.

„Učestvovao sam i prošle godine, takođe sam osvojio treće mjesto. Stoni tenis samo igram kada se organizuje turnir”, kaže Andrej iz Milića.

Na turniru je učestvovalo 16 takmičara iz Milića, Šekovića, Bratunca, Osmaka, Vlasenice, Zvornika… Turnir je protekao u fer i korektnoj atmosferi – rekao je direktor Sportskog centra Milići Mirko Simić.

Nebojša Perušinović, pobjednik turnira u stonom tenisu u Milićima

„Treći put zaredom održavamo turnir u stonom tenisu. Predstoji nam takmičenje u odbojci na pijesku u utorak 30.jula. Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo uspješno organizovati ovo takmičenje. Nakon toga u avgustu nam slijedi turnir u fudbalu ali o tom potom, idemo jednu po jednu manifestaciju”, kaže Simić.

Turir u stonom tenisu održan je u okviru manifestacije “Julsko-avgustovski dani kulture i sporta” a pokrovitelj je Opština Milići.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )