FOTO: InfoMilici

Organizovan prijem za učenike OŠ "Aleksa Jakšić" Milići

Načelnik opštine Milići Marko Savić, zajedno sa svojim saradnicima, danas je organizovao prijem za učenike i nastavnike OŠ „Aleksa Jakšić“ Milići, koji su postigli uspjehe na takmičenjima u školskoj 2022-2023.godini i tom prilikom ih novčano nagradio za postignuti uspjeh.

Među nagrađenim učenicima su:

Sofija Savić – za postignute uspjehe na takmičenju iz geografije i obezbjeđeno učešće na Evropskom takmičenju,

Sara Lukić, Ana Nikolić i Jana Ristanić – za osvojeno treće mjesto na Međunarodnom takmičenju iz istorije

Martina Delić – za osvojeno drugo mjesto na Regionalnom takmičenju iz atletike i učešće na Republičkom takmičenju.

Prijemu su prisustvovali i nastavnici OŠ : Svetlana Radić (geografija), Julija Erić (istorija) i Željka Matić (fizičko vaspitanje), kao i direktor  Radomir Madžarević.

Direktor OŠ „Aleksa Jakšić“ Radomir Madžarević zahvalio se  načelniku opštine i njegovim saradnicima na današnjem prijemu.“Bez podrške lokalne zajednice škola ne bi mogla sa svojim budžetom mnoge stvari da isprati, niti da šalje djecu na takmičenja. Samo ako budemo igrali kao tim, ako budemo mi stariji podržavali djecu i pratili ih, možemo postići mnoge rezultate“, rekao je direktor Madžarević.

„Danas smo imali fantastičan povod, na inicijativu same škole, odnosno direktora Madžarevića, da organizujemo prijem u zgradi opštine za petoro djece i njihove nastavnike, koji su postigli zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Htjeli smo na neki način da se zahvalimo kako školi, tako i djeci, dajući im podršku da i dalje budu dobri i uspješni kao i do sada. Vjerujem da ćemo i u budućnosti nastaviti uspješno da sarađujemo, da stvaramo dobre uslove za ono što je nama najvažnije, a to su naša djeca“ , rekao je Načelnik opštine Marko Savić u svom obraćanju medijima.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )