FOTO: radiomagic

Poziv na banjsku rehabilitaciju penzionerima Milića i Vlasenice

Udruženja penzionera Milići i Vlasenica objavila su oglas za podnošenje prijava za upućivanje korisnika na banjsku rehabilitaciju za 2024.godinu. Na konkurs se mogu javiti penzioneri koji koriste penziono pravo tri (3) i više godina. Prijave se podnose na propisanom obrascu koji korisnici prava mogu preuzeti u opštinskom Udruženju penzionera.

Prilikom prijave potrebno priložiti :

Kopiju lične karte

Ček od penzije za prethodni mjesec

Rješenje o penzionisanju ili nasieđivanju penzije

Dokaz o visini penzije iz inostranstva (rješenje o sticanju prava ili potvrda INO isplatioca penzije)

Izjavu na propisanom obrascu, da osim penzije, nema drugih ličnih primanja, da u prethodnih 5 godina nije koristio pravo na banjsku rehabilitaciju na teret Udruženja penzionera RS, boračke organizacije i Fonda zdravstvenog osigurana RS u banji, u kojoj želi koristiti usluge banjske rehabilitacije.

Medicinksu dokumentaciju o osnovnom oboljenju

Prijava se podnosi opštinskom Udruženju penzionera u roku od 12 dana od dana objavljivanja ovog oglasa na oglasnoj tabli Udruženja.

MILIĆI

Po programu Udruženja penzionera Milići za 2024.godinu, za 20 penzionera, troškove snosi Udruženje penzionera Milići sa 50% od cijene bolesničkog dana. Sve informacije o banjskom liječenju – rehabilitaciji, mogu se dobiti na brojeve: 056 741-564, 065 688-100 i 066 546 100 (ponedjeljkom, srijedom i petkom).

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )