FOTO: glassrpske.com

Prva liga Republiike Srpske: Fudbaler Radnika Dragan Došlo s dva pogotka donio pobjedu protiv Kozare

BIJELjINA - Fudbaleri Radnika zadržali su maksimalan učinak i poslije 270 minuta, pošto su u derbiju trećeg kola Prve lige Republike Srpske pobijedili Kozaru iz Gradiške s 2:0.

Bila je to dobra predstava za više od 1.000 gledalaca, koliko ih se okupilo na Gradskom stadionu u Bijeljini u kojoj su se domaći bolje snašli i stigli do treće pobjede. Za nju je najviše zaslužan Dragan Došlo, koji je s dva gola potopio Gradiščane. Bili su to njegovi prvi pogoci u sezoni.

- Imao sam malu golgetersku krizu, ali sam kvalitetno radio i trenirao i očekujem da ova dva pogotka budu početak serije golova u šampionatu Srpske. Siguran sam da će tako i biti i da ću ovu sezonu obilježiti pogocima - naglasio je Došlo.

On ali i svi u redovima Bijeljinaca prezadovoljni su startom u kojem su svim rivalima stavili do znanja da ih ne interesuje ništa drugo osim osvajanja šampionske titule.

- Imamo dobru ekipu pred koju su postavljeni jasni ciljevi. Mi smo tu da ih ispunimo. Sigurno da nam neće biti lako, jer tu ima još dosta dobrih ekipa, ali vjerujem da će situacija za borbu za sam vrh veoma brzo postati mnogo jasnija. Kao najvećeg rivala u borbi za titulu sigurno vidim ekipu Rudar Prijedora, koja kao i mi ima maksimalan učinak poslije prva tri kola - nastavio je Došlo.

Izabranici Velibora Đurića u četvrtom kolu narednog vikenda gostuju kod povratnika u elitu Republike Srpske, Borca iz Kozarske Dubice, koji je prilično dobro startovao.

- Imaju dobru ekipu i poslije dvije pobjede u prva dva kola su poraženi. Sada će u duelu s nama željeti da se pred svojim navijačima iskupe za poraz u Banjaluci od Željezničar Sport tima, ali to je njihov problem. Ako želimo do titule moramo pobjeđivati - dodao je Došlo.  

Posljednja utakmica trećeg kola Prve lige Republike Srpske, u kojoj se sastaju BSK i Sloboda iz Mrkonjić Grada, biće igrana danas od 18 časova, a juče kasno poslijepodne u Omarskoj su igrali istoimeni domaćin i trebinjski Leotar. Parovi četvrtog kola, koje se igra 2. septembra: Sloboda (MG) - Rudar Prijedor, Slavija - Romanija, Alfa Modriča - Velež (N), Kozara - Ljubić, Borac (KD) - Radnik, Drina (Z) - Željezničar Sport tim, Leotar - Sutjeska, Laktaši - Omarska, BSK - Famos.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )