FOTO: magic.ba

Slaviša Jolović pobjednik prvenstva u pecanju ribe udicom na plovak u organizacij SRU ,,Bistro“

Sportsko ribolovačko društvo ”Bistro” Zvornik je na ribljoj stazi u Drinjači organizovalo Društveno takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak za članove iz Zvornika, Milića i opštine Osmaci. U otežanim uslovima na zamućenoj rijeci, takmičila su se ukupno 33 takmičara, od čega 13 pionira i dvije dame koje su se takmičile u seniorskoj konkurenciji.

Za najuspješnijeg takmičara ovogodišnjeg prvenstva proglašen je Slaviša Jolović.

Svi pioniri takmičari na prvenstvu dobili su zahvalnicu za učešće kao i poklon štap takmičarac za početnike, popularnu pecu. Nakon žrijebanja pozicija na stazi, počelo je takmičenje za 33 prijavljena takmičara. Nakon višesatnog pecanja, Komisija za suđenje u sastavu Alija Jahajagić predsjednik, Dragan Stakić i Marko Mimić pristupila je vaganju ulova kod takmičara.

Na takmičenju pecanje ribe na plovak u pionirskoj selekciji rezultati su:

  1. mjesto Siniša Jolović
  2. mjesto Teodora Mićić
  3. mjesto Maksim Vasilić

Zbog dobrog ulova mladog Jolovića istom je dodijeljeno i priznanje Majstor staze za ovu godinu.

Na takmičenju pecanje ribe na plovak u seniorskoj selekciji rezultati su:

  1. mjesto Slaviša Jolović
  2. mjesto Jovan Despotović
  3. mjesto Sead Vehbić

Najbolji sa ovog takmičenja će SRU Bistro Zvornik predstavljati na republičkom takmičenju.

“Zahvaljujemo se svima na fer i korektnom takmičenju i ugodnom druženju. Posebna zahvalnost roditeljima koji su došli u pratnji naših najmlađih ribolovaca, koji su strpljivo čekali pored malih šampiona i potrudili se da sve prođe u najboljem redu. Sledeće godine potrudićemo se da broj takmičara bude još veći, staza će svakako biti proširena, a Udruženje će organizaciju pokušati da podigne na još viši nivo, poručili su iz Sportskog ribolovnog udruženja Bistro.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )