FOTO: magic.ba

Grupa TAP 011 napravila je odličnu atmosferu na koncertu u Milićima! Mnogobrojna publika od 7 do 77 godina, ispunila je plato Sportskog centra u Milićima pjevajući hitove ove grupe, koja je popularnost stekla tokom 90-ih godina prošlog vijeka.

…Pekara, Plava, Ide vuk, Jeti Šumadinac, Okreni broj 95… su samo neki od hitova koje je publika pjevala sa popularnim TAP-ovcima, grupom, koju osim Goce Tržan i Ivane Peters čine Đorđe Pajović, Petar Stupar i Milan Bojanić. U izjavi za radio “Magic” Ivana Peters i Milan Bojanić kažu da su prezadovoljni nastupom i publikom u Milićima.

“Meni lično je bilo fenomenalno. Prvi put sam ovde, u stvari, cela grupa je ovde prvi put. Jako mi je bilo prijatno i vidim da puno mladih, klinaca, zna pesme, ne znam odakle, verovatno su im roditelji puštali, tako da, prijatno sam iznenađen i baš mi je drago što smo bili ovde” – kaže Milan.

U obraćanju publici, Goca Tržan se zahvalila načelniku i Opštini Milići.

“Hvala načelniku i opštini za ovo veče. Evo, prvi put sam ovde i prvi put sa grupom TAP 011 a toliko puta sam prošla kroz ovo mesto. Čast mi je da sam večeras ovde, da pevam sa vama” – poručila je Tržan.

Koncert grupe TAP 011 organizovan je u okviru manifestacije “Julsko-avgustovski dani kulture i sporta Milići 2024” čiji je pokrovitelj Opština Milići.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )