FOTO: InfoMilići

U nezgodi u Milićima četiri lica povrijeđena

Na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica, u mjestu Milići, 10.06.2023. godine oko 09,15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila lakše, a dva teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Škoda - Fabia“ kojim je upravljalo lice B.K. i putničko motorno vozilo marke „Alfa Romeo” kojim je upravljalo lice I.V. U Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Milići su upućeni vozač i putnik u vozilu marke „Škoda - Fabia“, kao i dva putnika iz vozila marke „Alfa Romeo”. Vozaču B.K. i putiku u njegovom vozilu su konstatovane lake tjelesne povrede u JZU Dom zdravlja u Milićima, dok su putnicima iz drugog vozila konstatovane teške tjelesne povrede u JZU Bolnica Zvornik.
O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajaveo, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje saobraćaja

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )