FOTO: glassrpske.com

Zvorničanin pokušao da samostrelom ubije sugrađanina

ZVORNIk - Branko Simić (41) iz Zvornika uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Slavena Lazarevića (46) koga je samostrelom pogodio u nadlakticu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo, svemu je prethodila tuča pomenutih u jednoj kafani, nakon čega su se opet susreli na ulici.

Lazarević je krenuo prema Simiću i on je prema njemu ispalio strijelu iz samostrela i pogodio ga u nadlakticu. Povrijeđeni je prevezen u bolnicu, a osumnjičeni je ubrzo potom otkriven i uhapšen - rekao je naš izvor.

Iz Policijske uprave Zvornik, navodeći inicijale, saopštili su da je policiji ovaj slučaj prijavljen 12. marta u 23.30 časova.

Prijavljeno je da je u jednoj ulici u Zvorniku lice B.S. iz Zvornika pucalo iz samostrela u pravcu lica S.L. iz Zvornika. Takođe u prijavi je navedeno da je tome prethodio fizički napad lica B.S. na lice S.L. jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku. Licu S.L. je zbog zadobijenih povreda ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje je isto zadržano na liječenju – saopšteno je iz PU Zvornik.

Dodali su da je L.S. uhapšen sinoć deset minuta iza ponoći zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik izvršili uviđaj na licu mjesta. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštva u Bijeljini kojem će lice B.S., nakon kriminalističke obrade, biti predato uz izvještaj o počinjenom krivičnom na dalje postupanje.

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )