FOTO: ragiomagic

Zvornik domaćin Sportskih igara mladih

Najveća i najljepša sportska priča u Evropi stiže i u Zvornik! Grad Zvornik biće domaćin Sportskih igara mladih 10/11.05.2024.godine.

Sportske igre mladih biće održane trinaesti put u Zvorniku.

“Ono što je drugačije ove godine u odnosu na sve prethodne, jeste, to, što će se igre održavati 2 dana. Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Bojanom Ivanovićem prepoznala je značaj ovakvog događaja za grad i naše najmlađe, te su dali punu podršku”, rekao je Dejan Gajić, coordinator sportskih igara mladih za Zvornik.

Prema planu i programu, prvog dana su planirana takmičenja iz atletike, koja će se održati na ulici kod spomenika, dok će se takmičenje između dvije vatre održati u dvorani. Pravo učešća imaće dječaci i djevojčice od prvog do petog razreda osnovne škole.

Drugog dana održaće se takmičenja u timskim sportovima ( basket, mali fudbal, odbojka), a pravo učešća imaju dječaci i djevojčice 2009. godište i mlađi, dok za fudbal mogu učestvovati 2008. i mlađi.

Učešće je potvrdio vrtić “Naša Radost” iz Zvornika, a biće uključena i djeca sa poteškoćama u razvoju.

“Mišljenja sam da svi klubovi sa područja koje pokriva gradska uprava Zvornik trebaju da odvoje malo svoga vremena i da uzmu učešće. Prijave i učešće su besplatni za svu djecu i sportove! Pobjednici u Zvorniku putuju u Sarajevo na tri dana potpuno besplatno! Pobjednici u Sarajevu putuju u Split na 4 dana takođe potpuno besplatno”, pojasnio je Gajić.

Raspored:

Zvornik 10.05

Početak ceremonije u 10:00h

Graničar

Atletika

Zvornik 11.05.

Gradska dvorana

Nogomet 2013 godiste i mlađi

9:00h

Nogomet 2008 godiste i mlađi

11:00h

Otvoreni kosarkasni tereni OŠ Sveti Sava

Kosarka 2009 i mlađi

10:00h

Dvorana OŠ Sveti Sava

Odbojka 2009 i mlađi

11:00h

Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )